Translate

24 ago 2014

Diumenge 24: Jornada de transició

En podriem dir que és una jornada de transició perquè hem tingut força baixes degudes a diversos motius: gent de vacances o inoperatius, "desertors de la flaca", conciliadors familiars,..

A més teniem una nova incorporació, un conegut del Victor que vol provar amb nosaltres a veure que tal. Així les coses, en principi plantejem una sortida en plan de rodar, sense gaires esforços però, a mesura que passaven els quilòmetres, ens hem anant animant i hem acabat fent una ruta de 62 km pels boscos de Tarragona, incloent el Pont del Diable, el Mas de l'Angel, El mas del Pastor, el GR fins al cementiri i un passeig per la façana marítima de la capital.

Per cert, una altra vegada hi ha hagut anécdota: el nou fitxatge, el Jose Luis (no el nostre, un altre Jose Luis), resulta que és un exalumne meu de fa la tira d'anys. Que petit és el mon!

Us deixo amb unes cuantes fotos:

Com que hem agafat l'únic núbol de la província i plou força, toca esmorçar sota les arcades del Pont del diable
...o era l'acueducte de Segovia?

Joé... que tio mah guaspo!!!
No. Definitivament de Segovia no és.
Aquí, alumne i professor: fills meus, el temps passa... per tothom...

3 comentarios:

  1. Edmundo es un pañuelo Nica.
    Que guapa la vostra sortida i lo que mestic perdent.

    ResponderEliminar
  2. Fantástica salida con dudas por si tenía que salir el domingo ya que mi hijo el sábado cumplía 14 años y quiso subir a Puicever con una ruta de 70km, pero quien me podría decir a mí que 30 años más tarde le podría decir a mi profesor "cabrón" y que no te metieran un "parte", :)
    Mi primera salida con este grupo inolvidable, con anécdota, lluvia como bautizo y no siendo dura la salida, si fue un poco técnica con roca mojada patinando continuamente pasando por la zona del Pont del D.
    Sin duda un grupo muy recomendable.

    PD: Sobre Nicasio, fue un profesor muy querido entre los alumnos de Vilaseca por su tarad na y sin motes.

    Heeeeig Victor.

    ResponderEliminar
  3. Collons... m'estic unflant com un globus amb tant de "piropo"...

    ResponderEliminar