Translate

10 sept 2014

Diumenge 7: Esmorçar a Pratdip

Estrenem la temporada de tardor amb una sortida clàssica a la Carabassa i a Pratdip per celebrar el tradicional esmorzar de primer diumenge de mes.

Encara que el dia no acompanya gaire (tapadot i humit), ens enfilem a bon ritme pel camí de formigó de Pratdip i fins a la Carabassa, on el Nen va sofrir però al final va assolir el cim sense gaires problemes.

Arribats al poble, Bar Tati on ens posem fins a les tranques, com ve a ser normal, amb un bon esmorzar de forquilla, vi amb gasosa, cafès (i altres infusions) i un xupito cortesia de la casa.

De tornada fem la variant per la trialera a l'esquerra del camí principal i l’Àngel va enganxar dues pedres que li van convertir la roda davantera en un veritable vuit. Tan deformada estava que va ser impossible redreçar-la amb una clau de radis per la qual cosa varem forçar-la una mica (be, una mica no, perquè al final la varem trencar) i, encara que una mica tard,  hem aconseguit tornar tots a casa per la carretera.

Us deixo amb unes imatges (veureu que abans del bar no hi ha cap foto, però us ho juro, varem pujar a la Carabassa...!)

Tenim una "intrusa" enganxada a la meva esquena!
Com es pot veure, portem el nom de la penya fins als més remots racons del mon...
...i com és tradicional, no ens cuidem gens malament
"Aquesta roda no te arreglo" sembla que pensa el Sherpa
I la veritat és que no s'equivocava gaire
I d'això, en castellà, s'en diu "reunión de pastores, oveja muerta..."

Ruta, perfil i track:



1 comentario:

  1. Si senyor, vaig pujar la carbassa una estons rodant i un altra, caminant. Agraeixo els anims rebuts de tothom y confirmo que mai havia vist una roda de bici fent el num, 8. Afortinafament lAngel que puja les pujades perseguit pel dimoni, a les bsixades i concretament on va doblegar la roda, no li va passar cap mal fissic, si no moral o de butxaca, vamos.
    Sortida molt bonica.

    ResponderEliminar