Translate

2 mar 2015

Setmana del 26 de febrer al 1 de març

Aquesta setmana he sortit només el dijous. Tomb per la zona de Vilaseca, Canonja i descoberta de nova via fins a Constantí, tot fugint del vent. Ruta entretinguda, sense cap dificultat però que et permet fer quasi 50 km. Molt bona tant per estirar cames com per evitar el maleït mestral. Foto i ruta:



Dissabte i diumenge toca esmorzar (és primer de mes). Dissabte fem un tomet per la zona de Momtbrió, Botarell i d'aquí cap a Riudecanyes. L'anècdota ha estat que el Pere Prim ens ha portat per un camí que ens havia de enllaçar amb Riudecanyes sense agafar la carretera de l'estació. Cagada, perquè han posat una cadena (cada vegada passa més, no creieu?) i hem hagut de fer caps a través, passant per un mas per, al final, sortir a la carretera que voliem evitar, i pràcticament a la mateixa alçada d'on havíem deixada!!!.

Diumenge, passem per Vinyols per a recollir als Ferrans i, després de fer el collet del Mas d'en Cases (el conegut per "cruce de las barritas"), rápida baixada a Montclar, Riudecanyes i de nou al "manyo". Molt bones sensacions del Ferran petit que sembla que s'ho ha passat be, a més d'haver pujat com un "jabato". Malauradament, a l'espera de si Ferran va fer alguna, no tinc cap fotografia d'aquestes jornades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario