Translate

19 ene 2015

Cap de setmana 17 i 18 de gener 2015

Després d'un dissabte amb el tradicional esmorzar on tots vosaltres sabeu, en reunim 4 ciclistes (Víctor, Jose Luis, Angel i jo) per liquidar l'última , però no per això dolenta, festa de l'oli de la temporada...

Sèrie "Festes de l'Oli" (6): Diumenge 18 Gener, Montbrió

Sortim amb un fred impresionant (de ben segur que estem a sota zero) i decidim fer una ruta més llarga i plana, així que encarem el camí de Vilafortuny i, passant per Vilaseca, La Plana, Reus i Castellvell, arribem a Montbrió via Riudoms sobre les 10,15. La festa, com cada any, està exageradament concorreguda. Per cert que Víctor, per segona vegada en el que portem d'any, decideix que no te ganes de quedar-se i marxa sense esmorzar (això ja em comença a preocupar!). 

Com ve sent habitual, la festa no decepciona i, encara que una mica fluixa de menjar (un tros de llonganissa i dos llesques de pa), les postres i sobretot el magnífic moscatell Montebrione fa que la nota es mantingui força elevada. A més, tinc a tota la família, o sigui que tenim el premi d'un bon cafè i copeta... gràcies Vicenta!!!!

Tornada alegre cap a casa i una mica de conspiració, decidint en petit comité la sortida de diumenge que be que, com correspon a la primera després de la temporada d'excesos, serà una bona sorpresa per a tots.

Les fotos, com veureu tenen poca història...







Per altra banda, els Ferrans ens fan arribar unes fotos de la seva sortida. Comproveu que han començat la temporada de desengreix abans que nosaltres. Tal com us vaig dir la setmana passada, aquest xiquet ens passa la ma per la cara en el moment que vulgui.




I per finalitzar, aqui teniu una foto que ens envia el Pere Prim del seu dorsal a la pedalada de La Pica. Mare de Deu. Si nosaltres varem passar fred, no vull ni imaginar-me la "rasca" que devia fer a Picamoixons !

2 comentarios:

  1. Amb tanta "SORPRESSA" no hi ha manera de concentrar-se en la sortida per anticipat, havent ďimprovissar sempre sobre el terreny els que acompanyem al cherpa.

    ResponderEliminar
  2. Nada, nada, a tragar!. Ademas no es solo el cherpa el que esta en el ajo, que Jose Luis y Angel tambien participaron en la broma (porque la salida del domingo, os aseguro que sera una broma).... jajajajajaja

    ResponderEliminar