Translate

25 ene 2015

Setmana de 19 al 25 de gener

Setmana amb un canvi de temps remarcable: el fred i el vent han sigut protagonistes absoluts. El dijous sortim el Nen i jo amb una temperatura de sensació per sota dels -3ºC. De fet, en la riera que puja des de Vilaseca cap a l'aeroport, molt a prop del Pi de Bofarull, hem fet una fotografia a l'aigua que surt d'una mina on s'observa perfectament el vapor que es desprèn degut a la diferencia de temperatura. Transitem per camps completament gebrats fins a Castellvell i, després d'esmorzar, deixo al Nen a Riudoms prenent-se un cafè (tinc una mica de presa).

Dissabte  la gent no està per la labor, perquè fa un vent de campionat. Després d'intentar-ho, giro cua i torna a casa després de un parell de km de bogeria.

Diumenge, l'aire sembla que insisteix, encara que en relació a dissabte ha perdut una mica de força. Ens decidim a sortir Jose Luis, Miguel i jo, i fem el recorregut del Francolí, Constantí, Aeroport i, per Reus, abans de les 12 a casa, amb quasi 60 km i sense haver patit pràcticament gens el vent. Unes fotos:

L'aigua bull!

Quina por!!!!

Sense paraules

I quin fred que feia, amics
Magnífic dia, pel que hauria pogut ser

Tenim també crònica enviada per l'Eric des de la secció belga. Aquest cap de setmana han tingut la primera nevada, 15 cm que, de moment,  han gaudit (ja veurem quan es fongui i es converteixi en fang!. En qualsevol cas, no els veig jo especialment abrigats, o sigui que o no fa tant de fred o es que aquests belgues en realitat són de Bilbao...
Bonic paissatge...

...però segueixo pensant que van poc abrigats

Es clar que, amb aquesta suspensió davantera, no te temps de passar fred als braços



2 comentarios:

  1. Com bon gallina, com que vaig patir fred el dijous i ni feia vent, veient el que venia, he decidit no sortir el cap de setmana.
    Els valents o insentats que si que ho han fet, hauràn "disfrutat" de les sortides, suposso.
    En quant als belgues, valents insensats també.
    Ah, no entenc la mania de ľEric de no portar forquilla al davant. Imagino que té obsessió amb el pes de la bici, i tot val.
    Jo, com a persona ďedat, conservo tot el que puc.

    ResponderEliminar
  2. Lo mejor de la salida de hoy es que (toco fusta) parece que el dolor del tendón va remitiendo.

    ResponderEliminar