Translate

16 ene 2015

Sortides varies de gener (10 al 15)

Després dels excesos, el grup intenta tornar poc a poc a la normalitat malgrat que el bon temps i els esmorzars segueixen estirant de nosaltres com un imant.

Dissabte dia 10, va passar una cosa extraordinària: el Víctor va decidir que és hora de començar a fer una mica de dieta i...NO ES VA QUEDAR A ESMORZAR! Sí, increïble però cert. Per variar, nosaltres varem contraatacar enviant-li una foto per posar-li les dents llargues.

Som dolents, dolents... però els "callos" estaven bonissims
Diumenge hi havia la trobada dels torrons a l'Atmella a la que , en principi, havien d'anar Rafa, Miguel i Víctor. Però el dia va sortir extraordinàriament ventós, la qual cosa va fer que per a la sortida btt es produïssin les baixes (cobaldes!!) de Jose Luis i de Angel. Menys mal que Víctor es va fer enrere de la sortida per carretera i no vaig haver d'anar sol. Per cert, amb l'anècdota que volien anar a esmorzar a la Festa de loli de Riudecanyes (ens haviem posat d'acort per compartir un sol esmorzar) però el preu, 6 € !!! ens va fer decidir pel bar de la penya blaugrana de Montroig. Cal afegir que al final el vent no va ser tant i algú es va penedir de no haver sortit.

Esmorzar força bo però no se si tornarem
Mira quin parell! No vegis si dona ales la promesa de trobar una cervesa fresca al final del recorregut, més que el Red Bull!!!!!
Per altra banda els Ferrans (he oblidat dir que ens els van trobar a Riudecanyes, amb un senyor de Bilbao) van pujar fins a L'Argentera i pel GR7 en direcció als molins. Això sí, abans d'arribar als Estrets van girar cua (no m'estranya!).

Bonic paissatge, si senyor
Aquest xiquet acabarà repassant-nos a tots...
Per tancar el diumenge, unes fotos de Rafa i de Miguel (no podia ser d'una altra manera) menjant.

Sin palabras (perquè te la boca plena!!!)
Sembla que està concentrat escoltant, però està pensant: "a veure si calla i podem atacar la baldana..."
Per finalitzar la crònica, sortidetes del jubilat i el profe. Dimarts, ruta plana per la costa i Montroig i dijous una mica més treballada amb ascensió al Mas del Víctor i tornada per Almoster i Vila-Seca.
Dimarts, sortida d'estirament. Per cert, a veure si sabeu que està fent el Nen..

El Mas del Vidal, amb un fred que pelava
Queda mes elegant la barba que aquesta mena de calces, oi?
La font de les Aixetones
Heu vist la meva roda de 30"? Més gran que la del Nen!

No hay comentarios:

Publicar un comentario