Translate

17 may 2015

Setmana del 11 al 17 de maig

Dissabte 16 ens trobem de nou una bona colla de ciclistes: Miguel, Rafa, Jose Luís, Ángel, Víctor i jo. Al encreuament del camí dels Morts amb el de Cambrils ("Cruce del Perdido" para entendernos) recollim al Nen per formar l'equip definitiu.
Ruta típica de dissabte amb pujada al Coll del Mas del Cases ("Barritas") i ràpida baixada cap al pantà, Riudecanyes i Montroig on arribem poc després de les 10 per celebrar l'esmorzar reglamentari.


Diumenge 17 ens trobem a la font el Víctor, Jose Luís, Ángel i jo i enfilem cap a Riudoms on hem quedat amb els Ferrans. De de Castellvell, pujada al Mas del Borbó pujant pel Coll de Perelló i trialera fins a trobar el camí de Prades (aquest primer tram el recordava dur però en directe encara ho es més). La baixada, pel camí del mas de Segimon fins a l'Aleixar. Un últim esforç fins a Les Borges i baixada cap a Riudoms i Vinyols on hem "descarregat" a pare i fill. Per cert que Ferran petit, tenint en compte que la dificultat IBP es un 66BYC, s'ha portat com un tigre i ha pujat pràcticament com qualsevol de nosaltres. Arribada a Cambrils poc després de les 12 amb la satisfacció de haver completat una molt bona jornada.



I aquí teniu la ruta:


3 comentarios:

  1. Els ferran's desde vinyols i molt humilment valoren molt positivament la paciencia que cadascun dels integrants del grup(sense oblidar-nos de ningu) teniu per ajudar a pare i fill a gaudir d'un esport tant noble com el que a tots nosaltres ens uneix gracies!!!!

    ResponderEliminar
  2. Nica,gracies per la feina que fas tant cuan vas sobre la bici com cuan ens dediques bona part del teu temps en fer la crònica de les sortides
    Repeteixo moltes gracies!!!!!

    ResponderEliminar