Translate

10 may 2015

Setmana del 4 al 10 de maig

Com que no tinc gaire informació de les sortides en solitari del Nen, encara que se que alguna cosa ha fet, anem directament al cap de setmana. Dissabte ens reunim una bona colla: Angel, Nen, Miguel, Rafa amb el seu gendre i jo que després dels problemes de salut em reincorporo. A Victor i  a Jose Luís els hi posem falta, el primer perquè sembla que te cap de setmana de "tripeo" i el segon perquè es de vacances al poble. 

Sortida suau pels Horts de Miami i volta pel camí de les Olles i el gual del barranc de Rifà per arribar al manyo a les 10 en punt... (sí senyor, he tornat i he posat ordre :-)). Fotos ben maques:





Després d'un temps sense anècdotes divertides, aquí teniu una de bona, un dels membres del grup amb un model de mallot "autoventilat". Prova d'agudesa visual: endevineu de qui és aquest cul?


Diumenge Sortim només Angel i jo i anem a trobar als Ferrans a l'encreuament del Perdut. Bon dia per pedalar però hem suat de valent pujant al castell pel Trenet i després baixada per Vilanova. Això si, avui que anàvem amb tems, hem aprofitat per arribar fins a dalt i fer una visita turística al castell i al monestir d'Escornalbou. De fet,  ni l'Angel ni el Ferran petit hi havien estat mai. i els hi ha semblat espectacular, tant els propis monuments com les vistes extraordinàries.
  











Us poso també aquest enllaç de la sortida a Pratdip del dia 10 de març on he penjat un video de la trialera que m'ha passat el Ferran:


2 comentarios:

  1. Voy a escribir en castellano para que me entiendan los amigos de la Florida y demás.
    El culot roto no falla: la ropa del chino del Angel
    Y yo nunca he estado en las puertas del castillo de escornalbou, me llevareis algún día?????

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja... Ya tenemos ganador del concurso "Descubra el culo".

      Eliminar