Translate

24 may 2015

Setmana del 18 al 24 de maig

Dissabte 23, sembla que la cosa està força freda i que ens quedarem sense esmorzar. Hem acabat sortint 3 ciclistes (Angel, Víctor i jo mateix) i, donat que fa una mica de vent que molesta bastant, hem acabat fent una ruta per Vilaseca, Gavarres, Almoster i Reus. Més de 50 km a un bon ritme. Llàstima que no hem tingut el premi de l'aturada a cal manyo. En fi, un altre dia serà. Unes fotos i la ruta.




Diumenge 24 el grup ja te un altre color perquè ens hem reunit una bona colla, inclosa una nova incorporació, el David que s'ha quedat sense grup (habitualment surt amb el grup del Pere). A més el pilot creix amb la incorporació prop de Montbrió dels Ferrans.
Sortida dura pujant a Duesaigües i a l'Argentera on el Nen i l'Angel ens han deixat perquè tenien compromisos. La resta hem continuat amunt fins al Coll de la Teixeta pel camí dels Colls del Vicari. Després, ràpida baixada fins al Coll Negre per carretera i després camí fins a Duesaigües. Com que algú no tenia prou, un últim esforç pel trenet i Riudecanyes. Finalment al mas dels Teixells ens hem acomiadat dels Ferrans i, poc després de les 12, a casa.



No hay comentarios:

Publicar un comentario