Translate

27 jul 2015

Setmana del 20 al 26 de juliol

El dimarts 21 l'Eric i jo sortim en l que serà la seva última sortida de la temporada a Cambrils. Sortim ben aviat, a les 7,30, per evitar la calorada i fem un tomb per la zona de Rifàs i de les Olles. Després hem anat a que s'acomiades del Victor i ens hem emplaçat per a dintre de 11 mesos. Ens mantindrem en contacte...



El divendres celebrem la segona nocturna del BTT60s. Sis ciclistes en total i el repte de pasar-ho be amb una mica de bici i un bon sopar.

Sortida a les 8,30 i tomb per Riudecanyes i Vilanova per arribar puntuals a la cita amb el Manyo on el sopar ha estat, com de costum, excel·lent.

Tornada amb una lleugera pujada per l'Ermita del Peió i pel pont del barranc de Rifà, per baixar fins als horts de Miami. Arribada sobre la 1,30 i cervesa ben fresca a la furgoneta/frankfurt del Passeig de les Palmeres i fi de festa amb dutxa freda al jardí.









Diumenge només ens animem Jose Luis, Victor i jo. Ruta llarga i plana per la llera del Francolí i una gran recompensa en forma de tres fresquívols tancs de cervesa al nostre bar favorit de Vilaseca, per fer baixar la pols.



No hay comentarios:

Publicar un comentario