Translate

5 jul 2015

Setmana del 29 de juny al 5 de juliol

Sortida dimarts (jo sol) per rodar una estona i dijous amb el Nen. Volem revisar el trajecte que volem fer el dissabte per tal d'estar a les 11 com a màxim al la finca per celebrar el seu aniversari. Tomb per Riudecols, camí d'Alforja i després per la Urbanització Portugal fins a l'Aleixar. Arribada més o menys a l'hora, després de patir una xafogor important.


I arriba el gran dia. Ens reunim l'Angel, Miguel, Jose Luis, Víctor, Rafa, Paquito, Eric (el seu gendre Alex al final no s'ha aixecat) i jo mateix. Pel camí recollim al nen i, per variar, a patir calor, això si, amb la promesa d'un bon bany a la piscina i unes cerveses fresquíssimes. Del menjar, pantagruèlic, no cal parlar, perquè com es veu a les fotos, n'hi va haver per donar i vendre, sense desmerèixer els accessoris: aperitius, beguda, postres, cafès, xupitos... Simplement dir que els "callos" estaven espectaculars i que la penya devia tenir gana  després del bany perquè els ous i la llonganissa que la Fina i la Vicenta van fer per si a algú no li agradaven els "callos" van volar ràpidament. Insisteixo, un 10 per les cuineres!



¿EL SEÑOR DE LA CAMISETA BLANCA, QUIEN ES?


Òbviament, amb tanta teca i tant "pimple", la tornada va ser una mica esbojarrada: dues fotos que ho confirmen:

Es comenta que aquest podria ser el nou culot oficial del BTT60s...
Clar, tanta beguda, tenia l'angelet la bufeta per rebentar...
Arriba diumenge, on hem confirmat absència Jose Luis, que ha de fer trasllat i jo que me'n vaig al delta a dinar. Sembla que tenen intenció de pujar a Puigcerver.

En qualsevol cas, al final les baixes s'amplien perquè Víctor no apareix així que els supervivents (els belgues i Angel) s'afegeixen al grup del Pere i pugen a l'ermita de Sant Pere del Puig. Deu n'hi do quina proesa amb la que estava caient! Això si, com veieu, l'esmorzar no l'han perdonat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario