Translate

28 jun 2015

Setmana del 22 al 28 de juny

Dimarts el Nen reporta sortida (ell que pot) amb esmorzar  inclòs, per que no es digui. Si segueix a aquest ritme, o es trenca per la meitat de tant esforç, o ens passa la ma per la cara a tots.


 Dimecres dia de Sant Joan ens animem quatre valents (que no hem begut gaire la nit anterior) i fem un tom per la zona de Gabarres, La Canonja i Vilaseca, on fem una cervesa amb tapa inclosa.





Dissabte, ens hem reunit 6 ciclistes: Angel, Nen, Rafa, Jose Luis, Víctor i jo. La ruta, com cada dissabte, s'ajusta a l'hora d'arribada a Montroig per a l'esmorzar. Després de deixar a l'Angel i al Víctor que no es queden, arribem al Manyo a les 10 en punt però veient la quantitat de gent que omple tant el bar com la terrassa, ens decantem per La Tasca, on fem un esmorzar força complet per poc més de 6 euros per barba. Tornada pel "camí del Belga perdut" amb arribada a Cambrils sobre les 11,45.


I arribem al diumenge amb el plat fort de la setmana. La idea es fer una ruta per la zona del pont del diable amb tornada per la platja de l'Arrabassada i pel Serrallo.

A les 8 ens trobem Victor, Angel, Ferran i jo i s'afegeixen l'Eric, que va arribar ahir per la seva temporada de vacances i dos belgas més: un company de sortides de Eric, el Marcel i el gendre del primer, Alex.

La sortida, a banda de la calor i dels problemes d'aire de l'Angel, ha transcorregut sense problemes, amb els coneguts camins dels boscos de Tarragona que potser eren una mica més polsosos del que es normal (però amb la poca pluja que cau, que voleu...)

Tornada per la platja i aturada a Vilaseca per fer un refresc o una cervesa (malauradament no m'he pogut quedar per falta de temps perquè he quedat per esmorzar a la finca del cunyat del Nen) per finalitzar la segona setmana estival.



JO CREO QUE UNAS RUEDAS DE MADERA...

AYYYY NI NIÑOOOO QUE NO PASE HAMBREEEE


No hay comentarios:

Publicar un comentario