Translate

21 jun 2015

Setmana del 15 al 21 de juny

Començo la setmana  (dilluns) amb una sortida matinera, doncs a les 7 ja soc damunt la bici. Tomb per estirar cames no gaire llarg que a les 11 he de ser a rehabilitació pel maleït tendó. Per cert que em vaig escapar d'una bona remullada a jutjar per la quantitat d'aigüa que va caure a cambrils poc abans d'arribar. Dijous una altre vegada tomb sense gaire més història.

De fet ja es veia venir que havia de caure molta aigua...


Arriba el cap de setmana amb la primera nocturna que fem al grup. L'ha organitzat l'Angel perquè aquesta setmana és el seu aniversari i ha contractar el sopar al manyo, així que sortim sobre les 8,15 (Ferran tard, és clar) Victor, Nen, Angel, Els dos Ferrans i jo mateix. A més hi ha incorporació sorpresa del fill pròdig perquè també s'afegeix l'Alfredo.

Un tomet per la zona de Montclar, Riudecanyes i Vilanova, amb algun problema (Ferran va trencar un radi) per arribar al sopar a les 10,30, tal com havíem acordat. Per cer que de nocturna només els últims 30 o 40 minuts, però ja és normal. En qualsevol cas, pel Nen i per mi, donades les llums que portavem (de l'any de la picor) ja ens va anar be, perquè més tard no veiem tres en un ruc.

El sopar, espectacular: amanides per a compartir, un combinat amb llonganissa, ou tomàquet i mongetes, postres a base de gelat i fruita en almívar, cafés i txupitos. De fet l'Alfredo va comentar que, pel que havíem menjat, els 9 € del preu li havien semblat sorprenents. Òbviament vam deixar bona propina.

A la tornada, tenia pensat un tomb per la zona dels Horts de Miami però sembla ser que el Ferran petit no te gaires ganes de pedalar, així que tornem directes pel camí de la Urbanització Culb Montroig i despres baixada al carril bici de la platja de ponent de Cambrils. Hi ha encara una última sorpresa: la dona de l'Angel ens espera en la zona de pícnic del Pí Rodó per acabar de celebrar l'aniversari amb una copa de cava i unes galetes.

Ens despedim ja pasada la una i cap a casa, contents per la bona estona viscuda. No hi ha dubte que repetirem més d'una vegada (amb lleugeres modificacions en la ruta). Unes fotos pel record:


























No hay comentarios:

Publicar un comentario