Translate

3 ago 2015

Setmana del 27 de juliol al 2 d'agost

Sortides dimarts i dijous dels dos ociosos del grup per terrenys variats. Dimarts ruta plana per Montroig, Cambrils, Salou i Vilaseca i dijous un tomb per la zona del barranc de Rifa i Horts de Miami. 





Dissabte Victor no pot sortir (el seu pare està ingressat) per la qual cosa només sortim tres. Decidim provar un nou horari pels esmorzars i a les 9:30 ja hi som asseguts al Manyo. La veritat és que curiosament no hi havia tanta gent com és habitual però també és veritat que no es mala idea acostumar-nos a esmorzar mitja hora abans, encara que després allarguem una mica més, si més no, mentre duri l'estiu.


I arriba diumenge, primer de mes, i per tant esmorzar oficial del BTT60s. Encara que tenim les baixes del "nocturnos" (han fet la sortida nocturna de la Penya el Miguel, el Rafa i els dos Ferrans), Finalment sembla que el pare de Víctor està millor i podem comptar amb el nostre company per a la pedalada. Després d'estar tota la tarda de dissabte trucant al bar del Cocons, no ha hagut manera de contactar, o sigui que finalment ens hem decantat per la primera idea, que era pujar des del Coll de la Batalla, pel camí de Prades i baixar per Vilaplana a fer el tiberi a les piscines de l'Aleixar.

Deixant de banda la duresa de la ruta, amb un IBP 66BYC (i que el Nen no tenia cames), la sortida ha estat fantàstica, amb bons paisatges, bon ambient i bona teca. Per cert que les cames que li faltaven al Nen sembla que les ha trobades l'Angel, a jutjar per com puja el condemnat!

També un bon fi de festa amb cervesa cortesia del Nen al "campo" (menys l'Angel que tenia tard).








No hay comentarios:

Publicar un comentario