Translate

23 ago 2015

Setmana del 17 al 23 d'agost

Després de la pausa per les vacances, enfilem la recta final de la temporada d'estiu, amb grans projectes per a les dues últimes setmanes d'agost.

Dimarts 18, a pesar de l'amenaça de pluja (i de la malastrugança  que el Nen sembla que frueixi esbombant) ens reunim 4 ciclistes amb la sana idea de fer un bon esmorzar al Manyo. Una mica de pluja només començar, però la cosa sembla que no anirà a molt i ens permet arribar al bar sense gaires problemes i, fins i tot, tornar força secs. Llàstima que ja arribant a cambrils, el malastruc finalment ha funcionat i ens hem mullat una mica.




Dijous no hi han gaires ganes de pujar, sobretot amb la perspectiva de dissabte a Santes Creus, així que fem una ruta llarga però força plana fins a l'Hospitalet (a la platja Cala d'Oques) amb cervesa fresca a Montroig (això de la cervesa ja s'està convertint en vici!


I arribem al gran dia. Hem anul·lat la nocturna que hi havia prevista pel divendres pensant que anar a Santes Creus era la prioritat (la idea era que el temps millorava, la qual cosa no ha estat del tot certa...). 

Sortida a les 6:30 en punt amb un temps humit i xafogós que ens entela les ulleres i, com que encara és fosc, ens dificulta la marxa. En qualsevol cas, entre amenaces de pluja, transcorren els kilòmetres pels boscos de Tarragona, pel pantà de Gaià, i tota la successió de poblets. Els ponts de fusta d'Aiguamúrcia, encara que una mica relliscosos, estan en perfecte estat, així que, llevat l'Angel que va voler fer el valent i va "ficar la pota" a l'aigua, varem passar sense problemes.

Demostrant que la ruta Cambrils-Santes Creus per Tarragona és molt més dura que la que passa per Reus, arribem poc després de les 11 (més de 4,30 hores, degut a que els camins estan força pesats). Esmorzar com Deu mana i tornada força ràpida. Remarcar que en lloc d'arribar a Reus, ens hem desviat des del camí del Burgar cap a l'Aeroport i Vila-Seca, on hem celebrat la sortida amb una cervesa al nostre bar.


  












I arribem a diumenge. En principi havíem quedat Víctor i jo per rodar una mica i descongestionar cames, però finalment no s'ha presentat (endevineu per que?). El que si ha aparegut ha estat l'Angel, que, encara que ahir no ho tenia del tot clar, finalment ha pogut trobar un forat. Això sí, sortida "domiguero" per Salou, La Pineda, i Vila-seca, amb aturada cervesera inclosa.



Track Santes creus:


2 comentarios:

  1. Nica, ya bebes alcohol ??? jajaja

    ResponderEliminar
  2. Jajajaja

    Hola Eric. No, no bebo... solo es que la segunda semana de Agosto he decidido tomarme vacaciones de la dieta...

    En Septiembre volveremos a la abstemia.

    Un saludo compañero

    PD: animate a enviar fotos de la sección Belga de BTT60s!

    ResponderEliminar