Translate

28 sept 2020

6è Memorial Paulí

Arribem ja al sisè anys sense el nostre estimat amic i, encara que amb algunes retallades en els actes de costum degudes a les circumstàncies especials que vivim aquests dies, vam poder celebrar la nostra pedalada en el seu honor.

I quan parlo de les circumstàncies, es clar que em refereixo al maleït COVID que tant ha canviat les nostres vides. Com que aquesta mateixa setmana ha tornat a entrar en vigor la prohibició de reunir grups de més de sis persones, ja havíem desistit de ajuntar-nos tot i fer l’homenatge en dos grups: nosaltres primer i Contxi, Ingrid i Nerea, una mica més tard. De fet, prèviament i abans que ens prohibissin grups nombrosos, ja havien renunciat a fer l’esmorzar al bar i fer una mica de piscolabis a l’ermita del Peiró... Que tampoc...

Després de un parell de dies amb vents forts, diumenge bufava fins i tot més fort, per la qual cosa vam haver d’emprar-nos a fons per pujar contra ell. Només dir que vam preferir pujar pel camí antic empedrat per tal d’evitar el vent en la pujada d’asfalt!!!

Després de menjar alguna cosa, saludar a l’amic (Contxi ens va escriure que elles no pujarien en bici, molt comprensible tenint en compte com bufava) i unes fotos de record, encara vam fer una mica de recorregut per completar el matí. I, com  cada any, vam emplaçar-nos per l’any que ve.

Fins la 7à trobada a tots i a veure si la cosa millora i acabem d'arrodonir aquesta mig fallida 6à!!!!





1 comentario: