Translate

18 abr 2015

1 al 18 d'abril

Dijous dia 2, sortida de tarde. El Nen i jo fem un tomb, amb un temps força agradable, pujant a les Olles per Vilanova i baixant per Montroig. Unes fotos:





Diumenge dia 5 ens ajuntem uns quants amb l'amic Jesus de Pamplona, que ja ha gaudit de un parell de dies amb altres companys, i fem un tomb pel sender del Carlins, amb final de festa i esmorzar a on tots sabeu. 


Cap de setmana 11 i 12: dissabte el de sempre, després d'una senzilla ruta pel Horts de Miami i diumenge, plat fort, amb pujada al Coll de Sant Joan, amb el Ferran i un company de Vinyols. Arribats a Almoster, ens deixen i nosaltres arrodonim la sortida amb tornada pel Turó, La Canonja, i Vila-Seca. En total uns 60 km amb un desnivell gairebé de 900 m. Ho sento però ningú va pensar a fer cap foto per documentar la sortida i, malauradament, degut a una fallada del navegador, no he pogut tampoc recuperar el track.

Dissabte 18, sortida a les Olles i esmorzar corporatiu amb celebració inclosa (felicitats Victor!). Com sempre, l'esmorzar s'allarga tant que no arribem ni a completar el 40 km. Això sí, completament satisfets de nosaltres mateixos, encara que algú ha tingut entrebancs mecànics... 







Mentre tant, he rebut un correu de l'Eric amb informacions de la Secció Belga del BTT60's. Participació a la marató de París amb un honrós temps de 4 h 15 ', però amb condicions de forta calor i, TOT ELS TEMPS CORRENT!!!. Felicitats Eric.
Per cert,  si la foto és autèntica, el meu fill sembla ben be un presoner de guerra... 


No hay comentarios:

Publicar un comentario